Kai tingisi maišyti ir kildinti tešlą tikram picos padui, tenka griebtis gudrybės - naudoti sluoksniuotą tešlą, iš kurios pica (na, tiksliau sakant, turbūt ne pica, o tiesiog užkandis) išeina visai gardi.
Jums prireiks:
500 g sluoksniuotos bemielės tešlos (2 gabalėlių pakuotė)
pomidorų padažo
pomidorų
pievagrybių
konservuoto aliejuje tuno
kaparėlių
picos prieskonių
tarkuoto fermentinio sūrio
Atšildytus tešlos gabalus guldom ant kepimo popieriaus į skardą, ant tešlos tepame pomidorų padažo, dedame kitus ingredientus. Galiausiai pabarstom prieskoniais ir šaunam į įkaitintą orkaitę. Kepam, kol kraštai parunda. Bebaigiant kepti dar užbarstome sūrio ir pakepam, kol jis išsilydo.
Kadangi ši tešla nuo įdaro apsunksta, teks valgyti su šakute ir peiliu... :)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą