Šį kartą tinklaraštininkai nesivaržė, o tiesiog, pasidalinę į šešias komandas, gamino šešis skirtingus patiekalus, puikiausiai atitikusius vakaro temą „Šiuolaikinė lietuviška virtuvė“:
Morkų suktinukai (Voras tinkle) |
Raudonoji mišrainė kitaip (Villa Alps) |
Atvėsinta keptų paprikų ir pomidorų sriuba su cinamonu (Little World) |
Kiaulienos nugarinė su bulvių koše, pagardinta su aguonomis (Receptų medis) |
Varškės kukuliai su vištiena (Surfing the World Cuisine) |
Sluoksniuotas šakočio, varškės kremo ir braškių desertas (Villa Alps) |
Deserto gaminimo komandos dalis |
Pirmas mano susitikimas su gausia tinklaraštininkų kompanija buvo iš tiesų skanus ir įsimintinas: gamindamos ne tik dalijomės indais, įrankiais, viena orkaite, bet ir smagiai šnekučiavomės. Trumpai tariant, kvietime žadėta gera nuotaika ir linksma kompanija - visa buvo su kaupu išpildyta. Tad dar kartą ačiū organizatoriams ir kolegoms maisto mylėtojams. Už jaukumą ir įkvėpimą :)
P. S. kadangi mano fotoaparatas liko Kaune, galiu tik pasidalinti nuorodomis į kolegų blogus, kur rasite jų įamžintas renginio akimirkas. Čia pateiktos patiekalų nuotraukos - Jurgos, o komandos - Beatos. Smagaus skaitymo ir žiūrėjimo. Juk įdomu, kaip apie šį įvykį atsiliepia kiti... :)
Astos iš Villa Apls foto
Sandros iš Little World foto
Beatos iš Braškės su pipirais foto
Indrės iš Gėrimų ir patiekalų magija foto
Vitos iš Voras tinkle foto
:)